Neem deel als ons loyaliteitsprogramma - Tot 15% korting

Beste Ambassadeur,

We willen graag van de gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor uw aanhoudende steun gedurende de afgelopen 5 jaar. De reden waarom we de activiteiten van Lily's Granola vandaag kunnen voortzetten, is dankzij uw bewuste keuze en het delen in onze waarden en visie.

Om uw langdurige loyaliteit te belonen, willen we u een reeks kortingen aanbieden bij toekomstige bestellingen. Sterker nog, we leggen onze trouwe klanten graag in de watten door ze net dat beetje extra service en een mooie financiële prikkel te geven!

Door vooraf je favoriete belgische ambachtelijke granola aan te kopen, profiteer je niet alleen van genereuze kortingen, maar heb je ook een directe impact op het succes van onze start-up. Deze kortdurende fondsenwervingscampagne zal zorgen voor de broodnodige "cash" en ons in staat stellen om twee geweldige & grootschalige business opportuniteiten uit te rollen.

 Lily's Granola 3.0 komt eraan

Hierbij verwijzen we naar de mogelijkheid om ons assortiment biologische granola's in de Carrefour-winkels te implementeren, als deel van hun "Lokale Producten"-strategie, en om een samenwerking op te starten met Dorit FineFoodTrade - een in Duitsland gevestigde importeur die momenteel luxe, verfijnde voedingswinkels prospecteert zoals Käfer, Galleries Lafayette en KaDeWe.

Via deze crowdfundingscampagne streven we ernaar om 10.000€ op te halen. Deze fondsen zijn nodig om een aanzienlijke voorraad op maat gemaakte kartonnen productverpakkingen te ontwikkelen en aan te kopen. Inderdaad, zoals enkelen van jullie spijtig genoeg hebben ervaren, kunnen pakketvervoerders soms wreed zijn met onze mooie blikken.

We hopen echt dat dit initiatief een win-win situatie wordt!

 

Zin om deel uit te maken van dit spannende ondernemersavontuur? Volg dan volgende stappen:

- Koop in onze webshop de Lily's Granola Gift Card.

- Selecteer het gewenste bedrag met behulp van het vervolgkeuzemenu: 100€, 250€ of 500€. Door lid te worden van ons Loyaliteitsprogramma, profiteert u van respectievelijk 10%, 12% en 15% korting.

Wat betekent dit concreet? Wanneer je een cadeaubon van 100€ koopt, krijg je 10€ korting die wordt toegepast op je 2 toekomstige granola-bestellingen. Een bestelling met een waarde van 50€ met 1 kg als Refill-minimum levert ongeveer 2 tot 2,5 kg granola op.

Geniet je regelmatig van onze granola en lukt het je om deze voorraad tussen de 4 en 8 maanden voor de vervaldatum van het product op te eten? Dan is deze aanbieding de perfecte oplossing voor jou! Maar indien je minder consumeert, weet dan dat je onze producten kan invriezen, zonder verlies van zijn organoleptische eigenschappen.

- Plaats de bestelling. U ontvangt een bevestigingsmail.

- We zullen een unieke klantkortingscode aanmaken voor uw gebruik, deze wordt u per e-mail toegestuurd.

- Gebruik deze code voor uw toekomstige granola-bestellingen. De korting wordt automatisch verrekend bij je aankopen. Elk aankoopbedrag wordt dan in mindering gebracht op het totaalbedrag van de Gift Card.

- Geniet rijkelijk en deel met je andere granola- & ontbijtliefhebbers! :)

Voorwaarden om deel te nemen:

* Aanbieding enkel van toepassing voor inwoners van België, met leveringsadres op Belgisch grondgebied. Er is geen vervaldatum op de cadeaukaart van toepassing. 

** Elke bestelling moet minstens één eenheid van 1 kg Granola Refill bevatten.

*** Minimaal vereist bestelwaarde 50€. Gratis bezorgservice.

**** De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende acties.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft over dit programma. Neem contact met ons op via e-mail hello@lilysgranola.be

.site-header__logo-image img {max-width: 200px !important}