Lily's Granola nu verkrijgbaar bij de Carrefour winkels: "Lokale Producenten"

Beste bewuste consument,

We zijn erg verheugd om met u te delen dat onze heerlijke en gezonde granola's nu te koop zijn in de Carrefour-winkels, als onderdeel van hun Lokale Producenten-aanbod. 

"Sinds 2012 steunt Carrefour lokale producenten via haar actieprogramma Act For Food. Aanvankelijk werd er samengewerkt met een tiental producenten, maar vandaag zijn er al meer dan 700, een samenwerking die gebaseerd is op het respect van een ethisch charter."

Meer info erover kunt u hier lezen

https://www.carrefour.be/nl/beter-eten/act-for-food/foodacter/lokale-producenten-van-carrefour.html

Je vindt onze knapperige granola's met unieke smaken in de Carrefour-winkels in een gebied van 40 km van ons productieatelier te Laken: Hypermarkt Stroombeek.

Waarom voor Lily's Granola producten kiezen? 

Ontbijtgranen is een groeiend segment bij de belgische consument. Tegelijkertijd komt het grootste deel van het productaanbod als industrieel, ultragetransformeerd voedsel dat te veel toegevoegde suikers en additieven bevat. Het biedt heel weinig voedingsstoffen en een suikerpiek die voor de eerste maaltijd van de dag niet helemaal is wat het lichaam nodig heeft om je energie te geven voor de rest van de dag.

Ik begon Lily's Granola in 2017, na een periode van 2 jaar waarin mijn lichaam nul energieniveau had, kon ik niet werken en zelfs niet met mijn vrienden uitgaan. Ik begreep toen het belang van hoogwaardig, voedzaam, biologisch voedsel. Het veranderen van mijn dieet en levensstijl was goed voor 80% van mijn inspanningen om mijn gezondheid terug te krijgen.

De 6 unieke granola-recepten die ik in deze periode heb ontwikkeld, zijn allemaal bedoeld om wereldwijd gezondheidsproblemen aan te pakken:

- minder toegevoegde suikers en werken met zoetstoffen met een lage glycemische index.

De grote hoeveelheden suiker van industriele voedselproducten zijn verantwoordelijk voor de toename van obesitas en diabetes. 

Bij Lily's Granola gebruiken we heel weinig zoetstof in de recepten. En wist je dat onze PURE granola geheel wordt gezoet met de van nature aanwezige suikers uit de rijpe bananen?

- meer groenten toevoegen aan onze dagelijkse voeding en daarmee de hoeveelheid voedingsstoffen verhoogen. 

Wist je dat onze ZESTY Granola is gemaakt met pompoen en de VEG' Granola is gemaakt met zoete aardappel? Beiden zijn van nature zoet, dus voegen we slechts een druppeltje siroop toe, zodat de granola tijdens het bakken kan karamelliseren. 

Lily's Granola steunt de lokale economie

Waar mogelijk, kiezen we ervoor om samen te werken met lokale boeren voor de levering van onze ingrediënten. De pompoen en boerenkool komen van De Groentelaar met akkers in Halle, op 20 km afstand van onze productieatelier. 

De voedzame hennepzaden voor onze VEG' Granola worden zorgvuldig aangevoerd door onze Cannavie-collega's, hun velden liggen in Sart-Bernard, dichtbij Namen. 

Last but not least, onze rauwe, oude variëteit havervlokken komen rechtstreeks van Alain Roger, gevestigd in Jully-la-Maine, Frankrijk. 

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten tijdens de komende Proeverijsessies in de Carrefour-winkels. Geniet ondertussen van onze heerlijke gratis granola-samples die we voor je hebben achtergelaten, proef ervan en koop onze producten met een gerust hart. Zo zorg je niet alleen voor je gezondheid, maar ondersteun je ook een heel ecosysteem van lokale producenten.

Ik wens je veel gezellige ontbijtmomenten samen met je dierbaren. Bon apetit!

.site-header__logo-image img {max-width: 200px !important}